Ambalaje

FOLIE POLIOLEFINA (folie POF)

Folia termocontractibilă din poliolefină (folia POF) este utilizată pentru ambalarea produselor industriale și alimentare. Este adecvată ambalării atât a produselor cu formă obișnuită cât și neregulată.
Caracteristici principale:
– rezistență mecanică mare;
– proprietăți estetice ridicate;
– transparență crescută, luciu;
– proprietăți foarte bune de contractare;
– prietenoasă cu mediul, este 100% reciclabilă

citește mai mult

FOLIE TERMOCONTRACTIBILĂ DIN PVC

Folia termocontractibilă din PVC este o folie de înaltă calitate și este utilizată la ambalarea produselor cu ajutorul mașinilor de ambalat prin contracție termică.
Cu acest tip de folie se ambalează produse ușoare cum ar fi: cărți, CD-uri, albume foto, puzzle-uri, cutii de ciocolată, produse cosmetice etc.
Rezistența la rupere este ridicată, transparența semnificativă ceea ce oferă produsului ambalat un aspect estetic.

citește mai mult

FOLIE STRETCH ALIMENTARĂ

Este o folie care se poate utiliza atât pentru ambalarea manuală, precum și pentru ambalare automată cu ajutorul mașinilor de ambalat. Este recomandată pentru ambalarea alimentelor proaspete precum: carne, produse patiserie, legume, fructe etc.
FOLIE STRETCH PENTRU PALETIZAT – UZ MANUAL ȘI AUTOMAT


Este utilizată pentru ambalarea și paletizarea mărfurilor ce urmează a fi transportate. Folia este foarte rezistentă, protejează împotriva umidității, a prafului și are un grad mare de lipire.
BENZI ADEZIVE

Benzile adezive sunt utilizate pentru sigilarea cutiilor de diferite dimensiuni. Se pot aplica atât manual cât și în sistem automat. Se pot păstra o perioadă lungă fără a-și pierde proprietățile, dacă sunt depozitate corespunzător, în locuri uscate, cu temperaturi între 10 – 40 grade C, ferite de razele soarelului.