Despre noi

Noi, echipa Bopal Serv venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu soluții integrate în domeniul ambalării alimentare și industriale. Astfel comercializăm atât ambalajele, precum folie termocontractibilă din poliolefină (folie POF) și din PVC, folie stretch alimentar, folie stretch automată și manuală pentru paletizat, benzi adezive, cât și mașinile de ambalat.

Suntem setați să analizăm și ulterior, sa satisfacem cat mai multe dintre nevoile pieței din acestă ramură. Nu vă oferim doar un echipament sau un ambalaj, ci suntem atenți la cerințele dvs. astfel încât sa alegem împreună cea mai potrivită soluție, adaptată bugetului, nevoii și altor factori care pot apărea în procesul analizei și decizionării.

Pentru echipamentele pe care le comercializăm, asigurăm servicii de mentenanță în garanție si post-garanție. Echipa noastră de specialiști este instruită să vă asigure tot suportul necesar, astfel încât mașinile de ambalat achiziționate de la noi să funcționeze în cei mai buni parametri.

Sediul nostru din Brașov, unde avem și centrul de logistică este pregătit să deservească clienți din toată țară. Pentru orice întrebare, vă rugăm, contactați-ne, cu încredere!